разбира силата на любовта. По време на реч на премиерата в Ню Йорк Сити

...
 разбира силата на любовта. По време на реч на премиерата в Ню Йорк Сити
Коментари Харесай

Селин Дион споделя, че не би била тук без децата си

 разбира силата на любовта. 

По време на тирада на премиерата в Ню Йорк Сити за новия си документален филм I Am: Céline Dion, 56-годишната приписа подкрепата, която е получила от почитателите и фамилията си, с цел да продължи в борбата си със синдрома на твърдата персона – и този сладостен миг на сцената с най-големия й наследник, 23, е идеалният образец.

„ Докато четях, научавайки за положението си, се съпоставих с ябълка “, сподели тя по време на 17 юни събитие. „ И аз си споделих, сравнявайки се с ябълка от дърво: „ Не желая повече да чакаш на опашка, в случай че нямам лъскави ябълки за теб. “ Тогава преди няколко дни видях известие от почитател, което гласеше: „ Не сме тук поради ябълките, тук сме поради дървото. “ Не мога да допускам какъв брой съм благополучен да имам почитатели в живота си. "

В този миг Селин очевидно се развълнува и Рене-Шарл, който стоеше в профил на сцената, донесе тя хартиена кърпичка, двамата си размениха сладка целувка по бузата, преди той още веднъж да остави майка си да бъде централна сцена.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР